Säljjobb med individen i fokus till Oxie

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Är du på jakt efter en karriär inom försäljning, inköp, marknadsföring? Bright Nature i Sweden AB är på jakt efter en skicklig hemförsäljare och du kan vara rätt person för jobbet. Bright Nature i Sweden AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

Denna position är tillgänglig i Malmö. Bright Nature i Sweden AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som hemförsäljare. De har just nu ett ledigt jobb som hemförsäljare som kan vara av intresse för dig. Sök jobbet som hemförsäljare hos Bright Nature i Sweden AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast måndag den tjugosjunde november 2023.


Jobbannons

Att ha jobbat med försäljning har alltid varit en bra språngbräda i karriären, oavsett vad du har för planer för framtiden. Givetvis ser vi ett stort värde i alla som stannar och gör livslång karriär i vårt företag, men flera chefer och ledare i andra branscher har fått sina jobb tack vare den certifierande säljutbildningen de fått hos oss.

Vi erbjuder Dig

  • En grundlig certifierad säljutbildning
  • Förbokade kundbesök av vår bokningsavdelning
  • Anpassat flexibelt arbetsschema
  • Löpande vidareutbildning
  • Feedback och stimulans
  • Motiverande tävlingar och företagsresor (Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi ofta åker till varmare platser!)
  • Goda möjligheter att avancera inom företaget
  • Teambuilding och Kick-offer

Du kommer att marknadsföra multimaskinen Clear Sky, ett av världens mest hälsosamma och miljövänliga luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier, mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.

Du har körkort & tillgång till egen bil.

Villkor, lön och förmåner

Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Därför har säljarna hos Bright Nature AB:

* Heltidslön på 24 500 kr i månaden

* En av marknadens högsta provisioner ovanpå den fasta lönen

* Trygghetsförsäkring

* Tjänstegrupplivförsäkring

* Provanställning i 6 månader som övergår i en tillsvidareanställning om inget annat överenskommes

Ett par röster om jobbet

”Vi får mycket stöd och tips på hur vi kan förbättra oss. Man har daglig kontakt med säljcoach/gruppledare som checkar in och kollar läget om man behöver hjälp med något, vilket gör att man känner sig sedd.” – Angelica, 30 år

”Jag var själv nöjd kund till företaget i flera år innan jag sökte jobbet och har nu jobbat här i över 10 år. Jag gör bara nån demo per dag och har anpassat schemat för att hinna med min yoga och övriga fritidsintressen.” – Pernilla, 67 år

Om Clear Sky

Clear Sky tillverkas och monteras helt för hand på sin egen fabrik i Tyskland. Clear Sky har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den är i grunden en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra mattor, tvätta fönster, m.m utan kemikalier. I samtliga moment renar den samtidigt luften upp till 99,9996%. Produkten är 100 % återvinningsbar och är mycket energisnål, en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Den har funnits på marknaden i över 20 år och säljs idag i 49 länder över hela världen med drygt 10 000 medarbetare och en årlig omsättning på ca 7,5 miljarder kr.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Sökord

Säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBright Nature i Sweden AB
LönFast och rörlig lön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569469249
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeHemförsäljare
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Bright Nature i Sweden AB söker en person till denna tjänst som hemförsäljare med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som hemförsäljare hos Bright Nature i Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2023-11-27.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Säljjobb med individen i fokus till Bunkeflostrand

First Unit AB söker en person till tjänsten som hemförsäljare i Malmö.

2023-12-05

Mer info

Biomedicinska analytiker till Region Skåne inför sommaren 2024

REGION SKÅNE söker tio personer till tjänsten som biomedicinsk analytiker/bma i Malmö.

2023-12-01

Mer info

SFI-lärare med fokus på syn- och hörselnedsättning till vuxenutbildning!

Iris Hadar AB söker en person till tjänsten som sfi-lärare i Malmö.

2023-11-30

Mer info