Skapa Nya Affärer i ett företag i utveckling

Publiceringsdatum: 2021-10-13

Vill du få en spännande säljkarriär i en kreativ verksamhet. Vi är ett litet företag som både utvecklar nya affärer, ompaketerar produkter och förutser trender. Med många års erfarenhet inom sälj och distribution, hjälper företaget andra verksamheter med att bli konkurrens kraftiga. Vi säljer Tobaksfritt Snus B2B och B2C.

Som Key account manager kommer du att få ansvar för nya affärer, att finna nya kunder i form av strategiskt sälj på B2B marknaden i Europa. Du kommer att jobba mycket självständigt. Detta är ett utmanande säljarbete, det är viktigt att du kan göra en säljplan, utföra den och skapa goda resultat. Det är viktigt att du förstår kunderna och kan sätta dig in i kundens verksamhet och identifiera dess behov. På detta vis kan du föreslå den bästa lösningen för kunden. Du kommer företrädesvis att jobba mot Italien och Spanien.

Vi söker en ambitiös, säljorienterad medarbetare med god formuleringsvana och mod till att hantera B2B marknaden. Du har talang inom sälj och är i stånd till att kunna sluta avtal för en god affär. Du är positiv och har gott humör. Du skall kunna hantera olika slags kunder, både i storlek och komplexitet. Där utöver är det viktigt att du är motiverad till att förvekliga stora drömmar, dvs med stor motivation uppnå bra resultat.

Vi ser gärna att du har en högre utbildning, men det är dina praktiska kunskaper/erfarenheter som kommer att väga tyngst. Vi önskar att du talar och skriver svenska, italienska och engelska, för att kunna formulera dig på förhandlingsnivå.

Du kommer att jobba i ett företag som gör en tillväxtresa, där du kan få inflytande och göra ditt avtryck. Du får en vardag där du själv lägger upp dina olika uppgifter.

AHH Trading HB samarbetar med Arbetsförmedlingen i denna rekrytering. Du är välkommen att kontakta Titti Mårtensson på telefon +46 733 29 33 58 eller via mail: ahh.trading1001@gmail.com om du har frågor om tjänsten

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAhh Trading HB
LönFast och rörlig lön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer9697670967
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeKey account manager
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Ahh Trading HB söker en person till denna tjänst som key account manager med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som key account manager hos Ahh Trading HB skickar du in din ansökan senast 2021-11-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Utvecklingschef till verksamhetsområde hjälpmedel

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som utvecklingschef i Malmö.

2021-10-05

Mer info

Innovativ Utvecklingschef till Kiviks Musteri

Standby Workteam AB söker en person till tjänsten som utvecklingschef i Malmö.

2021-09-30

Mer info

Vi söker nya servis stjärnor som vill vara med och skapa magi i världskl...

Restaurang Assistans i Skandinavien AB söker en person till tjänsten som servitör/servitris i Malmö.

2021-10-07

Mer info