Underläkare till Region Skåne inför sommaren 2024

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Letar du efter ett jobb inom hälso- och sjukvård? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som läkare hos REGION SKÅNE. Sök nu om du är intresserad av att arbeta deltid hos REGION SKÅNE under 11 dagar upp till 3 månader. De letar just nu efter nya medarbetare.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Malmö som är tjänsteorten. Företaget REGION SKÅNE erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som läkare har de nu fem lediga jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Bli en del av REGION SKÅNE genom att ansöka till jobbet som läkare senast söndag den tionde december 2023.


Jobbannons

Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi nya kollegor till oss. Som medarbetare i Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar samt utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession.

Region Skåne har verksamhet på många orter. Alla våra sjukhus erbjuder patienter vård inom flera olika medicinska specialiteter. Skånes universitetssjukhus är tredje störst i Sverige och erbjuder högspecialiserad vård i Malmö och Lund. I Helsingborg, Kristianstad och Ystad finns akutsjukhus med förlossningsvård. Personliga närsjukhus finns i Hässleholm, Landskrona, Trelleborg och Ängelholm.

Inom psykiatrin finns heldygnsvård i Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Lund, Malmö och Trelleborg. Ungdomsmottagningar och psykiatrisk öppenvård bedrivs på flera orter i Skåne. Region Skåne har även Medicinsk service, som har en omfattande verksamhet på flera orter inom laboratoriemedicin och ambulanssjukvård. Primärvården är väl utbyggd i Skåne med flera vårdcentraler, barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar runt om i regionen. Inom Primärvården finns även palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet. För att den skånska hälso- och sjukvården ska ha de bästa förutsättningarna finns också en omfattande verksamhet av servicetjänster på orterna.

Läs mer om alla våra verksamheter på vard.skane.se. Är du nyfiken på vad dina blivande kollegor tycker om sin arbetsplats tipsar vi om att kika under jobba hos oss på hemsidan eller på facebook.com/jobbairegionskane.

ARBETSUPPGIFTER

Som underläkare hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete med trevliga och kompetenta kollegor som hjälper dig i att komma in i arbetet på ett bra sätt.

I den här annonsen söker vi medarbetare till flera olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du önskar arbeta. Dina önskemål tar vi i beaktande i matchningen med de verksamheter som angett behov.

På skane.se kan du se hur många som har sökt tjänsterna. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad läkare eller som har läkarexamen med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan även söka sommarjobb som underläkare om du avslutat minst termin nio på läkarutbildningen, förutsatt att du klarat hela kursen inom den specialitet som du ska vikariera inom. Du har språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och att du trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. I enlighet med våra värderingar arbetar vi för mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö.

Vi tillämpar löpande urval. I samband med att du skickar in din ansökan får du fylla i en ansökningsenkät. För att vi ska kunna behandla din ansökan måste ansökningsenkäten vara korrekt ifylld.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig.

ÖVRIGT

Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om jobbet

Antal tjänster5
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnREGION SKÅNE
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer2321000255
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeLäkare
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION SKÅNE söker fem personer till denna tjänst som läkare med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som läkare hos REGION SKÅNE skickar du in din ansökan senast 2023-12-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Biomedicinska analytiker till Region Skåne inför sommaren 2024

REGION SKÅNE söker tio personer till tjänsten som biomedicinsk analytiker/bma i Malmö.

2023-12-01

Mer info

Medicinska sekreterare till Region Skåne inför sommaren 2024

REGION SKÅNE söker tio personer till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare i Malmö.

2023-12-01

Mer info

Arbetsterapeuter till Region Skåne inför sommaren 2024

REGION SKÅNE söker tio personer till tjänsten som arbetsterapeut i Malmö.

2023-12-01

Mer info