Vi söker larmoperatörer för timvikariat!

Publiceringsdatum: 2021-10-13

Ref: 20212453

Malmö stads larmcentral är en kommunal larmcentral som ni hittar mitt i Limhamns industriområde cirka 8 minuters promenadavstånd från Limhamns centrum.

Vi är cirka 80 medarbetare som bedriver välfärds och säkerhetstjänster så som; Trygghetslarm, Personlarm, Inbrottslarm, Kamerabevakning med mera gentemot Malmö stad genom att installera, administrera och larmhantera.

Som renodlad larmcentral har vi funnits sedan 2005 och vi arbetar ständigt på att utveckla oss.

Vi söker nu timvikarier som vill bli en del av vårt team, varmt välkommen till oss på Malmö stads Larmcentral!

Arbetsuppgifter

Som larmoperatör är dina primära arbetsuppgifter att hantera och förmedla olika typer av inkommande larm till berörd mottagare samt övriga för larmcentralen förekommande uppgifter, såsom administrering.

Som larmoperatör arbetar du med dator och telefon/headset som ditt huvudsakliga arbetsredskap i ett gemensamt larmmottagningsrum, därav ställer vi höga krav på din förmåga att kommunicera tydligt i så väl tal som skrift.

Arbetet utförs årets alla dagar 24 timmar om dygnet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen på gymnasial nivå inklusive matematik, svenska och engelska och har grundläggande datorkunskap. Har du dessutom en yrkesutbildning inom relationsbaserade yrken är det meriterande. Du behöver minst två års dokumenterad arbetslivserfarenhet, har du tidigare arbetslivserfarenhet från arbete på larmcentral eller callcenter är det meriternade och vi ser även gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom vården. 

Arbetet kräver att du kan svenska och engelska i både tal och skrift, har du andra språkkunskaper är det meriterande. 

För att lyckas i rollen behöver du god förmåga att prioritera och hantera arbetstoppar, ha en väl utvecklad empatisk förmåga och god simultankapacitet. Du är dessutom bra på att följa och arbeta efter satta rutiner. 

Vi kommer sätta stort värde på personlig lämplighet och social kompetens då vi möter både medarbetare och brukare i de uppdrag vi har inom förvaltningen.

Om arbetsplatsen

Larmmottagningen sköter all form av säkerhet, drift och teknik. Gruppen besvarar även frågor angående kamerabevakning, personlarm och nödsändare. Eftersom larmcentralen är säkerhetsklassad kommer du att genomgå en intervju med en säkerhetskonsult om du går vidare i processen. Utdrag ur belastningsregister kommer att beställas av larmcentralen. 

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca. 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/ 

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Antal tjänster: 4

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetet kräver att du kan jobba dygnet runt, året runt. 

Alla nyanställda genomgår en obligatorisk intern utbildning till larmoperatör. Utbildningen genomförs under ca 4 veckors tid och är betald.

Vi kommer att göra löpande urval och intervjua under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag! 

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.  

Om jobbet

Antal tjänster3
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnMalmö kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer2120001124
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLarmoperatör
YrkesområdeSäkerhet och bevakning

Ansökan

Malmö kommun söker tre personer till denna tjänst som larmoperatör med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som larmoperatör hos Malmö kommun skickar du in din ansökan senast 2021-10-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Skånes Dansteater söker en ansvarig för video, streaming och it

Skånes Dansteater AB söker en person till tjänsten som videoredigerare i Malmö.

2021-10-11

Mer info

Vi söker en arbetande förman inom takstolstilverkningsbranschen

Pema People AB söker en person till tjänsten som förman, snickeri i Malmö.

2021-05-21

Mer info

Fritidsförvaltningen söker ny förvaltningsjurist

Malmö kommun söker en person till tjänsten som förvaltningsjurist i Malmö.

2021-10-18

Mer info