Bagerimedarbetare

Publiceringsdatum: 2021-10-13

Pågen är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Vi är ett familjeföretag i femte generationen, vars bagartradition började redan 1878.

Vi har ett långsiktigt och hållbart perspektiv med omsorg om våra medarbetare, kunder, konsumenter och vår jord. Vi brukar säga att ”det vi bakar ska vi kunna ge till våra barn”. Idag bakar och säljer vi ca 60 olika produkter och våra goda, färska bröd hittar du i alla svenska matbutiker men också i Danmark, Norge, Finland och Tyskland. Våra Gifflar och skorpor exporteras till 25 olika länder. I Sverige har vi medarbetare över hela landet, för att varje dag kunna förse butiker och konsumenter med färskt bröd.

Pågen - Vi bakar med kärlek

Läs mer på www.pagen.se

Pågen söker vikarier till bageriet i Malmö!

Vill du baka bröd med kärlek tillsammans med oss? Nu har du en fantastisk möjlighet att ingå i vår vikariebank!

Vi söker dig  som har ett härligt engagemang och önskan om att få tillhöra vår gemenskap.

Som vikarie hos oss kan du vara aktuell för flertalet vanligt förekommande arbetsuppgifter: Vi söker vikarier till vårt bageri där du kommer att köra bageri-och packlinjer.

Vi söker medarbetare till alla våra skift på dag-, eftermiddag-, natt- och helg.

Vad vi erbjuder dig

Som vikarie hos oss har du god överblick över produktionsflödet och arbetar i nära samarbete med dina kollegor. Att arbeta i bageri innebär fokus på kvalitet, effektivitet samt personlig- och produktsäkerhet. Att ingå i teamet på Pågen innebär också att du kommer ingå i en gemenskap med utgångspunkt att kärleksfullt ta ansvar över produktionsflödet samt dina kollegor.

Engagemang, mod, ansvar och gemenskap utgör vår värdegrund, som vi är stolta över. Vi erbjuder dig ett roligt jobb med välkända och goda produkter! 

Vem vi söker

För att arbeta i vårt bageri måste du ha fyllt 18 år. Du har genomförd eller en påbörjad gymnasieutbildning gärna med inriktning teknik eller livsmedel. Du kan också ha arbetat i en annan produktion eller processindustri och är intresserad av att prova något nytt.

Önskemål är att du har ett tekniskt intresse. Du är ordningsam, har lätt för att samarbeta och tar gärna egna initiativ. Viktigt är också en positiv samt konstruktiv inställning till ditt arbete samt kollegor. Du arbetar bra både självständigt och i grupp. Utifrån säkerhetsaspekten i produktion så vill vi att du talar, skriver och läser svenska obehindrat och har god datorvana.

Önskvärt är också att du ser en fortsättning att jobba under sommaren 2022 och självklart att du önskar kvarstå i vår uppskattade vikariebank.

Varmt välkommen in med din ansökan - skicka in redan idag för urvalsprocessen sker löpande! Sista dag för ansökan är 2021-10-28

Om jobbet

Antal tjänster10
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnPågen AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5560786708
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeMaskinoperatör, bageri
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

Pågen AB söker tio personer till denna tjänst som maskinoperatör, bageri med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som maskinoperatör, bageri hos Pågen AB skickar du in din ansökan senast 2021-10-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Innesäljare/mötesbokare till kund

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till tjänsten som innesäljare i Malmö.

2021-10-19

Mer info

Uppräkningspersonal Malmö

Loomis Sverige AB söker tre personer till tjänsten som uppräkningspersonal, bevakningsföretag i Malmö.

2021-10-20

Mer info

Mat bud sökes

Urianda AB söker tre personer till tjänsten som budbilsförare i Malmö.

2021-10-19

Mer info