Restaurangmedarbetare till Heat i Malmö!

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Söker du efter ett jobb inom hotell, restaurang, storhushåll-sektorn? Det är nu möjligt för dig att få jobb som restaurangbiträde hos Meet a Group international AB. Om du vill arbeta deltid hos Meet a Group international AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Malmö är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Meet a Group international AB i rollen som restaurangbiträde så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Sista ansökningsdagen till jobbet som restaurangbiträde hos Meet a Group international AB är fredag den femtonde december 2023.


Jobbannons

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.

För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!

Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.

Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta

Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Sandviken, Sundsvall, Örebro och Västerås.

Snart öppnar vi i Malmö och har flera lediga tjänster!

Frukost/matsal 100 %

Matsalspersonal deltid (3 tjänster)

Allmänt om tjänsterna: Att vara restaurangmedarbetare hos oss innebär omväxling och ett stundtals högt tempo. Du möter våra gäster i matsalen och i kassan, du tar hand om våra kalla och varma bufféer och ser till att de är snygga, påfyllda och rena. Du kommer också att få förbereda dressingar och olika tillbehör till den kalla buffén. Alla i teamet hjälps åt för att ge våra gäster deras bästa stund på dagen.

Om dig: Du har gärna någon tidigare erfarenhet av snabbmatskedja, restaurang eller café. Som person är du social, positiv, lösningsfokuserad, ansvarsfull och gillar att jobba i team. Tjänsterna är placerade i skyddsklassat område vilket gör att säkerhetsprövning krävs. Vi hanterar allt kring detta.

Varmt välkommen med din ansökan och till oss på Heat!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnMeet a Group international AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591911747
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRestaurangbiträde
YrkesområdeHotell, restaurang, storhushåll

Ansökan

Meet a Group international AB söker en person till denna tjänst som restaurangbiträde med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som restaurangbiträde hos Meet a Group international AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Lönespecialist till ENERCON i Malmö!

Roi Rekrytering Sverige AB söker en person till tjänsten som löneadministratör/lönekonsult i Malmö.

2023-12-04

Mer info

Kock till Heat i Malmö!

Meet a Group international AB söker en person till tjänsten som kock, à la carte i Malmö.

2023-11-28

Mer info

Office Coordinator på heltid sökes till Malmö!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker en person till tjänsten som kontorsreceptionist i Malmö.

2023-12-05

Mer info