Fullstack-Utvecklare

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Letar du efter anställning inom data/it? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som systemutvecklare/programmerare hos Compago AB. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Compago AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Malmö är platsen där denna position är ledig. Compago AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som systemutvecklare/programmerare. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Du har fortfarande tid att söka jobbet som systemutvecklare/programmerare hos Compago AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är onsdag den åttonde maj 2024.


Jobbannons

Känner du igen dig?

Är du en Fullstack-utvecklare som motiveras av att jobba som konsult och i olika typer av projekt? Är en bra dag på jobbet när du får dela med dig av din kunskap till andra samtidigt som du får lära dig av dina kollegor? Trivs du bäst i en platt organisation som präglas av nyfikenhet, teknikintresse, humor och samarbete? Kul! Det gör vi också.

Vi tänker att du har några års erfarenhet av:

  • .Net utveckling i C#
  • Frontend utveckling med ramverk som React, Angular eller Vue

Kanske har du även lite koll på Azure.

Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Hur ser en arbetsdag ut?

Som Fullstack-Utvecklare kommer du arbeta i projektform från vårt trevliga kontor i centrala Malmö. Det är en modell som uppskattas av både våra kunder och kollegor. Compagos kunder är alltifrån medelstora bolag till börsnoterade koncerner.

Du kommer arbeta med kunniga, roliga och härliga kollegor, i flera olika projekt med olika omfattning. Du kommer få flera möjligheter att ta olika roller i projekt, utvecklas och löpande lära dig nya saker och tekniker, hela tiden!

Hur vi ser på livet

För oss är trygghet är viktigt. Det betyder inte bara att ha en fast månadslön, det handlar också om att ha tid för dig. Vi är övertygade om att när du känner dig trygg kan du både utvecklas som en expert i ditt område och samtidigt njuta av din tid på jobbet.

Vi tror också på en gemenskap där mångfald, öppenhet och hjälpsamhet definierar vårt arbetsklimat - och ja, en och annan ordvits definierar den också.

Så välkommen, känn dig trygg som en katt i en solfläck och låt oss göra ditt jobbliv så glatt att du kommer skratta högt även på måndagar!

Ansökan och frågor 

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Hanna Levin på rekrytering@compago.se. Enligt GDPR tar vi inte emot ansökningar via mejl utan de sker enbart via den här annonsen. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här 

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnCompago AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569145765
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSystemutvecklare/Programmerare
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Compago AB söker en person till denna tjänst som systemutvecklare/programmerare med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som systemutvecklare/programmerare hos Compago AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Teknisk supportspecialist för framtida uppdrag

Adecco Sweden AB söker en person till tjänsten som helpdesktekniker/supporttekniker i Malmö.

2023-12-04

Mer info

Kassabiträde till Mediterrean BBQ

Arkoc restaurang AB söker två personer till tjänsten som servitör, fartyg/servitris, fartyg i Malmö.

2023-12-04

Mer info

Vitvarumontör

Movator Sydväst AB söker två personer till tjänsten som vitvarumontör i Malmö.

2023-12-04

Mer info