Embedded Developer till konsultbolag i centrala Malmö!

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Funderar du på att söka jobb inom data/it? Meet a Group international AB söker just nu efter en systemutvecklare/programmerare och du kan vara den de letar efter. Meet a Group international AB söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Malmö då det är tjänsteorten. Om du är intresserad av en karriär inom systemutvecklare/programmerare, ta en titt på den lediga tjänsten som Meet a Group international AB erbjuder för att se om det är en matchning. Bli en del av teamet hos Meet a Group international AB som systemutvecklare/programmerare genom att ansöka senast onsdag den tjugonionde november 2023.


Jobbannons

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.

För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Bli en del av framtidens utveckling som Embedded Developer hos ett ledande konsultbolag i Malmö, där ens personliga tillväxt och välmående står i centrum!

Vad kan du förvänta dig:

 

Här prioriteras medarbetarnas välmående och en positiv arbetsmiljö som företaget tillsammans med de anställda har skapat. De strävar efter att erbjuda en stabil arbetsplats med förmånliga villkor och spännande projekt. Dessa förmåner inkluderar en attraktiv fast lön, möjligheter att delta i relevanta utbildningar och erhålla certifieringar, samt ett wellnessprogram som främjar medarbetarnas hälsa och välbefinnande.

Vi söker en entusiastisk och erfaren Embedded-utvecklare som vill vara en del av ett engagerat team

 

De tror på att kompetenta utvecklare har förmågan att snabbt anpassa sig till nya teknologier. Därför är ens specifika bakgrund och tidigare erfarenhet mindre avgörande för dem. De värdesätter ens passion för att lösa problem och förmåga att ständigt lära sig nytt. Om du har teknisk utbildning, minst 5 års erfarenhet och känner dig hemma i  C/C++ så är du klippt och skuren för denna roll. Bonus är om du har med dig erfarenhet av Python, Perl, Linux, testning, Embedded Android - listan kan göras lång vi tror du vet själv vad som krävs för att lyckas i en roll som Embedded Developer 😉


Företaget har valt att samarbeta med oss på Mero för denna rekryteringsprocess. Du blir anställd direkt hos vår kund med placeringsort Malmö. Har du frågor om rollen eller företaget är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Daniel Andersson ( +46 72 161 72 73 / daniel@mero.se)

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnMeet a Group international AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591911747
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSystemutvecklare/Programmerare
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Meet a Group international AB söker en person till denna tjänst som systemutvecklare/programmerare med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som systemutvecklare/programmerare hos Meet a Group international AB skickar du in din ansökan senast 2023-11-29.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Lönespecialist till ENERCON i Malmö!

Roi Rekrytering Sverige AB söker en person till tjänsten som löneadministratör/lönekonsult i Malmö.

2023-12-04

Mer info

Office Coordinator på heltid sökes till Malmö!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker en person till tjänsten som kontorsreceptionist i Malmö.

2023-12-05

Mer info

Automationsingenjör till Au2mate i Malmö!

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som automationsingenjör, maskin i Malmö.

2023-11-30

Mer info