SVENSKA ALARM SÖKER EN BOKANDE TEAMLEDARE TILL MALMÖ

Publiceringsdatum: 2023-11-21

Funderar du på att söka jobb inom chefer och verksamhetsledare? Svenska Alarm Gruppen AB söker just nu efter en teamledare och du kan vara den de letar efter. Vill du arbeta heltid hos Svenska Alarm Gruppen AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Malmö då det är tjänsteorten. Svenska Alarm Gruppen AB har just nu ett ledigt jobb som teamledare. Svenska Alarm Gruppen AB letar efter erfaren teamledare som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är torsdag den trettionde november 2023.


Jobbannons

HUR ÄR DET ATT JOBBA HOS OSS PÅ VÅRT KONTOR I MALMÖ?

Att jobba på Svenska Alarm innebär att du kommer att bli en del av ett företag som har det största fokuset på att skapa trygghet och säkerhet i våra kunders hem. Våra anställda liksom företaget har tydliga mål med att revolutionera larmbranschen med att växa oss ännu starkare. Dagarna är inte den andra lik, vilket är viktigt för oss för det är utanför hjulet vi utvecklas. Efterfrågan av trygghet- och säkerhet i hemmen ökar och med det sagt så behöver vi utöka platser på vårt kontor i Malmö med nya och grymma kollegor som brinner för kundkontakt, försäljning och utmaningar.

Som teamledare så kommer du att få vara med på vår resa och utveckla vår nya roll som teamledare och vår nya avdelning Mötesbokare. Vi tror på att du som ledare är involverad i team och resultat, för att du kommer både via egna bokningar och teamets bokningar skapar en trivsam arbetsmiljö där ni har samma fokus på resultat och mål. Lönen kommer att bestå av fast måndaslön + provision + ansvarstillägg.

Dina ansvarsområden som Teamledare kommer bestå av att:

  • Planera
  • Strukturera
  • Coacha och motivera ditt team
  • Boka dina egna möten

Du kommer att vara teamansvarig för mötesbokare och du kommer att driva ndividuell målsättning men även teamets dagsmål och vid dagens slut kommer du att uppdatera din närmaste chef med dagens resultat. Vi söker dig som har en vinnarskalle, är duktig på att inspirera andra och vill ta teamet tillsammans med företaget framåt. Som Teamledare hos oss ska du kontinuerligt sträva efter att ditt team alltid ska vara bäst och inte drar sig från att ta sig an en utmaning. Rollen innebär både ledarskap och mötesbokning till våra Account Managers.

Hos oss på Svenska Alarm jobbar du alltid i ett team och vi jobbar kontinuerligt tillsammans med att hitta ny inspiration och motivation för att driva oss framåt.

VAD FÖRVÄNTAR VI OSS UTAV EN NY KOLLEGA?

  • Positiv
  • Samarbetsvillig
  • Ansvarstagande
  • Målmedveten & driven
  • Talar svenska obehindrat
  • Tålamod i stress & press

Som ansvarig ledare så kommer du att vara anställd på heltid, tillsvidare och vi arbetar måndag till fredag 09:00-18:00. Vi har vårt huvudkontor i Malmö som man kommer att få bli en del av och här kommer man tillsammans med dina övriga kollegor hjälper du kunder runt om i Sverige med deras trygghet i hem och på arbetsplats. Hos oss på Svenska Alarm jobbar du alltid i ett team och vi jobbar kontinuerligt tillsammans med att hitta ny inspiration och motivation för att driva oss framåt.

Vi på Svenska Alarm jobbar med mångfald och för oss är det väldigt viktigt att du som tjej/kvinna också söker dig till säkerhetsbranschen så tveka inte på att registrera din ansökan redan idag! 

Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer nu väldigt snabbt. Vi kommer nära kunden med våra lokala kontor. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vi har även blivit DI-Gasell företag tre år i rad. Vi är ett ledande företag på smarta larm för privatpersoner och företag. www.SvenskaAlarm.se/jobb

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSvenska Alarm Gruppen AB
LönFast och rörlig lön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567928402
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTeamledare
YrkesområdeChefer och verksamhetsledare

Ansökan

Svenska Alarm Gruppen AB söker en person till denna tjänst som teamledare med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som teamledare hos Svenska Alarm Gruppen AB skickar du in din ansökan senast 2023-11-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Kurera omsorg söker assistenter till en man i Malmö

Kurera Assistans AB söker två personer till tjänsten som personlig assistent i Malmö.

2023-11-14

Mer info

Kurera omsorg söker personliga assistenter till tvillingtjejer i Malmö

Kurera Assistans AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Malmö.

2023-11-13

Mer info

Kurera omsorg söker personliga assistenter till en underbar pojke i Malmö

Kurera Assistans AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Malmö.

2023-11-20

Mer info