Studenter sökes för extrajobb som julkortssorterare i December!

Publiceringsdatum: 2023-11-21

Vill du arbeta inom transport, distribution, lager-branschen? Studentconsulting Sweden AB (Publ) är på jakt efter en skicklig terminalarbetare och du kan vara rätt person för jobbet. Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker en medarbetare på deltid som vill arbeta 11 dagar upp till 3 månader. Kan det vara du?

Om du redan bor i närheten av Malmö, är det här din chans att söka ett spännande jobb Studentconsulting Sweden AB (Publ) har just nu tjugo lediga tjänster som terminalarbetare. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Söker du efter en spännande karriär som terminalarbetare? Sök jobbet hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) senast torsdag den tjugoförsta december 2023 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Är du över 18 år och studerar på gymnasiet eller universitetet? Vill du tjäna extra pengar och skaffa dig arbetslivserfarenhet genom lagerarbete? Nu söker vi julkortssorterare till årets julkortssortering!

Under December månad kommer det vara full fart hos vår kund och miljoner julkort ska nå sin destination. Det medför att vi söker mycket personal som kan arbeta i vinter, specifikt vecka 50 samt 51 (11/12 - 22/12). Du kommer dels vara inbokad på schema, men också bli inringd med kort varsel vid exempelvis sjukfrånvaro. Därför är det av vikt att du är flexibel och har en tillgänglighet Måndag - Söndag. Arbetstiderna utgår från 08:00 - 15:00.

Du kommer arbeta tillsammans med många andra studenter. Arbetsuppgifterna består främst av att sortera julkort, men kan också innebära att du får jobba på olika stationer på terminalen. Upplärning och all information för att utföra arbetet kommer du att få på plats hos vår kund, det viktiga är att du faktiskt är tillgänglig denna period och kommer nyfiken och driven till arbetet!

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund som är belägen i Östra Hamnen.

Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Din profil

Du behöver vara studerande på minst 50% och din utbildning behöver vara CSN berättigad. Du behöver vara 18 år fyllda och kunna perioden ovan.

Personliga egenskaper du behöver är noggrannhet, kunna passa tider samt ha ett driv.

Vi ser fram emot din ansökan och ladda gärna upp referenser och ditt studieintyg på din profil när du söker tjänsten då detta är första steget för att kunna gå vidare i vår process.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Om jobbet

Antal tjänster20
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnStudentconsulting Sweden AB (Publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5566747449
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTerminalarbetare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker tjugo personer till denna tjänst som terminalarbetare med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som terminalarbetare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2023-12-21.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Studenter sökes för extrajobb som julkortssorterare i December!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker femton personer till tjänsten som terminalarbetare i Malmö.

2023-11-21

Mer info

Extrajobb för studenter som truckförare/orderplockare till kund i Malmö!

Performiq AB söker två personer till tjänsten som truckförare i Malmö.

2023-10-11

Mer info

Studenter sökes för extrajobb som packpersonal på ett företag i Malmö!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker fem personer till tjänsten som köttmästare i Malmö.

2023-12-04

Mer info