Ekonomiassistent till Advokatfirman Lindahl i Malmö

Publiceringsdatum: 2024-05-07

Letar du efter ett jobb inom administration, ekonomi, juridik? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Adecco Sweden AB genom att arbeta som ekonomiassistent. Adecco Sweden AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

För detta jobb är Malmö den angivna tjänsteorten. Om du är intresserad av en karriär inom ekonomiassistent, ta en titt på den lediga tjänsten som Adecco Sweden AB erbjuder för att se om det är en matchning. Sista ansökningsdagen till jobbet som ekonomiassistent hos Adecco Sweden AB är tisdag den tjugoåttonde maj 2024.


Jobbannons

Är du en noggrann och engagerad ekonomiassistent på jakt efter nästa utmaning? Vi söker dig för att förstärka vårt team inom en väletablerad organisation med ca 80 medarbetare. Tillsammans med våra erfarna kollegor kommer du att spela en viktig roll för att säkerställa en smidig och effektiv hantering av vår ekonomi och redovisning.

Om tjänsten

Som en del av vårt team kommer du att arbeta brett med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Du kommer bland annat att hantera klientmedel, kundfordringar samt leverantörsfakturor och utbetalningar.

Din roll innebär också att utföra löpande bokföringsuppgifter och avstämningar i samband med månads- och årsbokslut samt diverse administrativa uppgifter i det dagliga arbetet.

Startdatum: Augusti/september. Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning.

Vi ser fram emot att välkomna dig till våra nya lokaler i Varvsstaden/Snickeriet, där du kommer att bli en viktig del av vårt team.

Om dig

För att trivas och vara framgångsrik i rollen som ekonomiassistent behöver du ha en stabil grund inom ekonomi och erfarenhet av varierande arbetsuppgifter inom området. Det är avgörande att du är noggrann, strukturerad och har en analytisk förmåga.

Vidare är det viktigt att du är serviceinriktad och har hög uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa kvaliteten i ditt arbete. Du är ansvarsfull och lösningsorienterad och du uppskattar att vara en del i ett team.

Vi förväntar oss att du har genomfört gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi. Flytande svenska i tal och skrift är en grundläggande förutsättning för tjänsten. För att trivas och vara framgångsrik i rollen är det positivt om du har erfarenhet av olika affärssystem samt goda kunskaper i Excel.

Om Advokatfirman Lindahl

Advokatfirman Lindahl är en av Sveriges ledande advokatbyråer med närmare 300 medarbetare på sex kontor i Sverige.Vi är en affärsjuridisk fullservicebyrå och kan erbjuda dig en trevlig och modern arbetsplats med högt i tak och många kontaktytor.

På vårt Malmökontor arbetar ca 80 medarbetare, varav 65 jurister. Vi är stolta över vår starka gemenskap, vår laganda och respekt för varandra. För oss är det viktigt med tydlighet och prestigelöshet kollegor emellan och att trivas på jobbet.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar Advokatfirman Lindahl med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Annika Nessvold via annika.nessvold@adecco.se eller 0736-84 11 63.

Ansök så snart som möjligt då urval sker löpande. Sista ansökningsdagen är den 28 maj.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAdecco Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5564472677
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeEkonomiassistent
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Adecco Sweden AB söker en person till denna tjänst som ekonomiassistent med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som ekonomiassistent hos Adecco Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Ekonomiassistent till Firetech i Malmö

Tng Group AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Malmö.

2024-05-13

Mer info

Erfaren ekonomiassistent till Malmö regionen

Meritmind AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Malmö.

2024-05-16

Mer info

Vi söker ekonomiassistenter till Malmö!

Gigstep AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Malmö.

2024-04-10

Mer info