Platschef till Mässrestauranger på Malmömässan.

Publiceringsdatum: 2024-03-28

Vill du arbeta inom chefer och verksamhetsledare-branschen? Ett spännande jobb som restaurangchef hos Mässrestauranger AB väntar på dig - varför inte söka idag? Om du vill arbeta heltid hos Mässrestauranger AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Denna tjänst finns tillgänglig i Malmö som är tjänsteorten. Mässrestauranger AB söker för närvarande efter en person att anställa inom restaurangchef-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Söker du efter en spännande karriär som restaurangchef? Sök jobbet hos Mässrestauranger AB senast onsdag den sjuttonde april 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Mässrestauranger AB är ett familjeföretag som i generationer varit en framgångsrik restauratör i Sverige. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan och Malmömässa. Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott samt Stadshusrestauranger som driver all restaurangverksamhet i Stockholms Stadshus som ansvarar för bl. a. Nobelbanketten och många andra internationella event.

Mässrestauranger på Malmömässan har en spännande verksamhet inom mat, dryck och event. Vi söker nu en Platschef som kan vara med och utveckla och driva verksamheten framåt. Teamet du ska leda består av 5 tillsvidareanställda , samt ca 50 visstidsanställda under säsong som är vår och höst. Du rapporterar till VD i Stockholm och ingår i ledningsgruppen.

Arbetsuppgifter som Platschef

Du kommer att ha helhetsansvaret för restaurangverksamheten i huset vilket innebär:

· Kontakt med vår huvudman Malmömässan/Easyfairs

· Kundkontakt för att vi ska leverera ett evenemang som stärker kundens budskap

· Arbetsledning, utveckling av verksamhet och personal

· Inköp, ekonomisk uppföljning, budgetering och rapportering.

· Administrativt arbete men självklart även delaktighet i restaurangens drift dag/kväll för att känna in verksamheten och dess personal och gäster. Du kommer att ha egna projekt att genomföra.

· Regelbundna möten med dina medarbetare, både tillsvidareanställda och extraanställda

· Tillsammans med vår HR chef ansvarar du för övergripande personalfrågor och rekrytering av nya medarbetare i samarbete med restaurangchef och köksmästare.

· Möten med ledningsgruppen (placering i Stockholm) på Teams och ibland fysiskt

Kvalifikationer för tjänsten

Vi söker dig med erfarenhet från liknande tjänst inom hotell, restaurang och event och har en gedigen kunskap inom konceptutveckling och säljerfarenhet. Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom hotell & restaurang med inriktning ekonomi. Du har dokumenterad erfarenhet av tidigare chefspositioner gärna inom servicebranschen.

Vidare har du mycket goda kunskaper inom ekonomi och har lätt för att sätta dig in i ekonomisystem och nyckeltal samt kan skapa ordning och struktur i verksamheten. Du är en naturlig ledare som brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare, informera och skapa dialog känns självklart för dig och du har lätt för att samarbeta med andra.

Du är lyhörd och drivs av att skapa goda affärer och nya möjligheter där nöjda kunder alltid är det viktigaste för dig. Du är genuint intresserad och har kunskap i gastronomi och har flera års erfarenhet från att arbeta inom restaurang och festvåning som arbetsledare och chef.

Hos oss kommer du att ha en viktig roll vad det gäller utvecklingen av vårt restaurangkoncept. Du är starkt kommersiell och drivs av att göra affärer och skapa nya möjligheter och produkter.

Det är viktigt att du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har god datorvana och kan arbeta i Office-paketet, meriterande är också om du har erfarenhet av att arbeta i MOR lagersystem, Anker solutions kassasystem, tid-/bemanningssystem (Caspeco), CRM/ ordersystem (Caspeco) eller liknande system.

Anställning

Arbetstiderna följer verksamheten och består mestadels av dagtid men kvällar och helger ingår också. Ledighet har vi på sommaren och oftast över jul och nyår, vår och höst är våra högsäsonger.

Vi samarbetar mellan gruppens olika företag gällande inköpsfrågor, utbyte av kompetens och erfarenhet och vi arbetar också hos varandra när det finns möjlighet och behov.

Tillsättning under våren 2024 eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 17 april. Vid frågor kontakta Sara Bourelius HR chef på sara.bourelius@massrestauranger.se

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnMässrestauranger AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5563670347
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRestaurangchef
YrkesområdeChefer och verksamhetsledare

Ansökan

Mässrestauranger AB söker en person till denna tjänst som restaurangchef med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som restaurangchef hos Mässrestauranger AB skickar du in din ansökan senast 2024-04-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Souschef till Mässrestauranger på Malmömässan

Mässrestauranger AB söker en person till tjänsten som souschef i Malmö.

2024-04-26

Mer info

Platschef till Malmö!

Sesol AB söker en person till tjänsten som platschef, anläggning i Malmö.

2024-02-21

Mer info

LIA/Praktik hösten 2024 till Ekonomiavdelningen på Bredablick Förvaltning!

Bredablick Förvaltning i Sverige AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Malmö.

2024-02-14

Mer info