Målarskoleledare sökes till konstskola för barn i Malmö

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Skulle du vilja jobba inom pedagogik? Vill du ta steget att arbeta som bildpedagog hos AKTIV UNGDOM MALMÖ? Nu har du möjligheten. För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Malmö då det är tjänsteorten.

AKTIV UNGDOM MALMÖ har just nu fyra lediga tjänster som bildpedagog. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Låt AKTIV UNGDOM MALMÖ hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som bildpedagog! Ansök seast söndag den tjugoåttonde juli 2024.


Jobbannons

Vi söker kursledare till vår konstskola för barn och unga till kurser hösten 2024.

Föreningen Aktiv Ungdom i Malmö är en barn- och ungdomsförening som bl.a. driver verksamhet för barn och unga, främst 5-14 år, på vardagskvällar och helg inom områdena dans, teater, och konstskola. Vår ateljé ligger i Malmö city.

Vi söker dig som brinner för bild och skapande. Vi ser det som en självklarhet att du själv skapar och kreerar och det är önskvärt att du har någon form av utbildning, minimum estetisk bild på gymnasienivå.

Det skall vara bekväm att undervisa i såväl teckning och målning, och att du kan dessa olika grunder väl. Samt så måste du gilla lite stök och kladd som det lätt blir när man arbetar med barn och unga och färg och form.

Vi söker dig som:

  • gärna vill lära ut ditt kunnande inom teckning, målning och skapande till barn och unga.
  • är en social person som kan skapa gemenskap och trygghet för alla barn och unga, såväl som för deras föräldrar/vuxna.
  • gillar utveckling, både hos dig själv och dina elever.
  • är självgående, då du bl.a. är ensamt ansvarig under din lektion, med allt vad det innebär från öppna/låsa/larma lokalen, till att ta närvaro, m.m. Ev. arbetar du tillsammans med en assistent.
  • Det är ett plus om du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar.

Tjänsten innebär uppdrag om undervisning på ca 2-4 timmar/vecka, kvällstid och/eller helger för barn under en 12-15 veckors med uppehåll för skollov. (Obs. timanställning ca 2-4 tim/vecka).

Tjänsten innebär uppdrag om undervisning på ca 2-4 timmar/vecka. OBS helg!! Det är en timanställning under en 10-12 veckors period med uppehåll för höstlov. Uppdraget gäller hösten 2024, september-december. Tjänsterna är i Malmö.

Vår ideologi och arbetssätt är metodarbete med åldersindelning, istället för nivåer efter t.ex. tekniska kunskaper, och med stort fokus på det sociala i gruppen. Vi arbetar med hela verksamheten som "konstnär" från start och grunder till konstutställning i slutet av terminen. Vi arbetar efter devisen "lärande för livet".

Är detta något för dig? Välkommen in med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster4
FöretagsnamnAKTIV UNGDOM MALMÖ
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer8460031381
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeBildpedagog
YrkesområdePedagogik

Ansökan

AKTIV UNGDOM MALMÖ söker fyra personer till denna tjänst som bildpedagog med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som bildpedagog hos AKTIV UNGDOM MALMÖ skickar du in din ansökan senast 2024-07-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Studerande terminalarbetare sökes till välkänt logistikföretag i Malmö!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker tjugo personer till tjänsten som terminalarbetare i Malmö.

2024-06-13

Mer info

Regionjurist, vikariat, till Enheten för juridik i Malmö

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som förvaltningsjurist i Malmö.

2024-06-17

Mer info

C-chaufförer sökes till ett välmående logistikföretag i sommar!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker en person till tjänsten som distributionsförare i Malmö.

2024-05-30

Mer info