Lagermedarbetare till företag inom medicinteknik i Malmö/Limhamn

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Söker du efter ett jobb inom transport, distribution, lager-sektorn? Nu har du chansen att börja jobba som lagerarbetare hos Performiq AB. Performiq AB söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst 6 månader eller längre. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Malmö är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Performiq AB har just nu en ledig tjänst som lagerarbetare. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Du har fortfarande tid att söka jobbet som lagerarbetare hos Performiq AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är fredag den nionde augusti 2024.


Jobbannons

Tjänstebeskrivning & erbjudande

PerformIQ söker nu för en kund inom medicinteknik beläget i Malmö/Limhamn en noggrann och driven lagermedarbetare. Vår kund utvecklar och distribuerar medicintekniska produkter som förbättrar människors livskvalitet.

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du att spela en central roll i att säkerställa att produkterna når kunderna på ett säkert och effektivt sätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

Truckkörning: Använda truck för att hantera och förflytta produkter inom lagret.

Plock och pack: Noggrant plocka och packa medicintekniska produkter enligt order för att säkerställa att rätt produkter levereras i tid.

Administration: Utföra administrativa uppgifter såsom hantering av följesedlar, inleveranser och utleveranser i vårt lagerhanteringssystem.

Personprofil

Vi söker dig som är strukturerad och har en utmärkt förmåga att planera och organisera ditt arbete för att hålla ordning och reda, vilket är särskilt viktigt i vår bransch. Du är arbetsam, engagerad, tar initiativ och har en stark arbetsmoral. Du har lätt för att samarbeta med andra, kommunicerar professionellt och trevligt samt är social. Dessutom är du ödmjuk, prestigelös, flexibel och alltid redo att hjälpa till där det behövs.

För att lyckas i rollen som lagermedarbetare krävs vidare:

  • Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska språket
  • Truckkort A1-4 samt B1-4.
  • God administrativ förmåga

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagermedarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Augusti

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 8-16:30

Plats: Malmö/ Limhamn

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kundföretaget.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jesper Wahlgren på jesper.wahlgren@performiq.se

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnPerformiq AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5567852677
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLagerarbetare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Performiq AB söker en person till denna tjänst som lagerarbetare med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som lagerarbetare hos Performiq AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-09.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Företagssäljare inom Telekom & IT till befintlig säljstyrka i Malmö

Cloudo Sales AB söker en person till tjänsten som innesäljare i Malmö.

2024-02-15

Mer info

Samordnare till Sigtunaboendet

Malmö kommun söker en person till tjänsten som gruppledare inom socialtjänst i Malmö.

2024-07-10

Mer info

Grafisk operatör till Etikettföretag- Malmö

Processbemanning Svenska AB söker fyra personer till tjänsten som maskinoperatör, tryckeri i Malmö.

2024-07-02

Mer info