Gymnasielärare i tyska

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Är du intresserad av att jobba inom pedagogik? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som lärare i gymnasieskolan hos Thorengruppen AB. Detta är ett jobb på deltid där Thorengruppen AB letar efter någon under 6 månader eller längre.

För detta jobb är Malmö den angivna tjänsteorten. Om du är intresserad av en karriär inom lärare i gymnasieskolan, ta en titt på den lediga tjänsten som Thorengruppen AB erbjuder för att se om det är en matchning. Bli en del av teamet hos Thorengruppen AB som lärare i gymnasieskolan genom att ansöka senast onsdag den trettioförsta juli 2024.


Jobbannons

Thoren Business School fokuserar på att ge våra elever en meningsfull och personlig utbildning som förbereder dem att bli framtidens entreprenörer och ledare. Vi strävar efter att ge våra elever de verktyg och den kunskap de behöver för att nå sin fulla potential och uppmuntra deras kreativitet och personliga utveckling – oavsett vilka drömmar och mål de har.

Thoren Business School erbjuder en utbildning som förbereder våra elever för framgång inom entreprenörskap och ledarskap.

VI söker nu efter en gymnasielärare i tyska som vill vara med och bidra till att ge våra elever en utbildning av hög kvalitet.

Tjänsten är en timanställning med omfattningen två kurstillfällen tyska 1 + 2 samt tyska 3 + 4.

Vi söker dig som:

  • Vill lära ut om dina ämnesområden på ett inspirerande sätt och har gedigen ämneskompetens inom tyska som modernt språk.
  • Är engagerad i moderna språks och tyskans roll i samhället och kommunicerar detta till eleverna.
  • Håller dig uppdaterad om det senaste inom ditt ämnesområde och vill lära ut på ett verklighetsnära och ämnesintegrerat tillvägagångssätt
  • Vill skapa en inspirerande och anpassad undervisning som utmanar och utvecklar eleverna samt bygger förtroendefulla relationer med både elever och kollegor.
  • Planerar, dokumenterar och genomför din undervisning i enlighet med de anvisningar som regleras genom styrdokument för gymnasieskolan i Skolverkets kursplaner.

Kvalifikationer

Du har lärarexamen och lärarlegitimation samt gedigen ämneskompetens.

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnThorengruppen AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5566139290
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLärare i gymnasieskolan
YrkesområdePedagogik

Ansökan

Thorengruppen AB söker en person till denna tjänst som lärare i gymnasieskolan med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som lärare i gymnasieskolan hos Thorengruppen AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Gymnasielärare i tyska 15% läsåret 2024/25

Folkuniversitetet Stift Kurs- Verksamheten söker en person till tjänsten som lärare i gymnasieskolan i Malmö.

2024-06-26

Mer info

Gymnasielärare idrott och hälsa 85% tillsvidare

Folkuniversitetet Stift Kurs- Verksamheten söker en person till tjänsten som lärare i gymnasieskolan i Malmö.

2024-06-27

Mer info

Gymnasielärare i franska

Thorengruppen AB söker en person till tjänsten som lärare i gymnasieskolan i Malmö.

2024-07-09

Mer info