Säljare inom Telekom i Malmö

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Har du övervägt att arbeta inom försäljning, inköp, marknadsföring-branschen? Cabeni AB söker just nu efter en telefonförsäljare och du kan vara den de letar efter. Detta är ett jobb på heltid där Cabeni AB letar efter någon under tills vidare.

Denna tjänst finns tillgänglig i Malmö som är tjänsteorten. Cabeni AB har just nu en ledig tjänst som telefonförsäljare. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Du har fortfarande tid att söka jobbet som telefonförsäljare hos Cabeni AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är onsdag den tjugosjunde november 2024.


Jobbannons

Är det dags för första jobbet inom försäljningeller du kanske är en erfaren räv?I vilket fall som helst har du nog hittat rätt nu!

Vi på Cabenihjälper våra uppdragsgivare att utmana telekommarknaden med fokus på kvalitet och långsiktighet. Vi har med fokus på varje individ en alldeles unik approach till försäljning där vi tror att varje enskild medarbetare kan nå sin potential mer rätt verktyg.

Just nu söker vi på Cabeni AB nya och drivna säljare till vårt nystartade team i Malmö! Kontoret ligger precis vid Midhem, så även om du tar tåget från annan ort är det enkelt och komma till kontoret!

Störst är inte bäst. Våra kollegor i branschen satsar idag på stora lokaler med opersonliga platser, vi vill annorlunda. Vi bryter mönster, vi satsar på den individuella medarbetaren och därför har vi endast 10 unika säljplatser så vi kan tillsammans behålla ett hållbart arbetssätt inom callcenter branschen och skapar en fantastisk lagkänsla.

Team effektiviteten ökas och ger otroligt stöd för varje enskild medarbetare. Som account manager hos oss arbetar man tillsammans med erfarna medarbetare och coacher som alltid har fokus på att du och ditt team ska utvecklas och nå nya mål.

Har du vad som krävs?

- Energisk

- Drivande

- Mål fokuserad

- Flytande i svenska både i tal och skrift

Har du erfarenhet inom branschen är meriterande, men inget krav då alla kan lyckas med rätt inställning!

God kommunikationsförmåga är viktigt då du använder det för att bygga upp relationer med kunderna, eftersom detta skapar grunden till en långvarig relation mellan kunden och dig.

Passar ovanstående in på dig, ska du verkligen söka detta jobb!

Vad erbjuder vi?

  • Marknadsmässig lön
  • Marknadens bästa provisioner
  • Samarbete med marknadsledande varumärken
  • Attraktiv arbetsmiljö
  • Säljtävlingar
  • Utbildning och daglig coachning
  • Arbeta tillsammans med motiverande och drivna kollegor
  • Trygghet i form av tillsvidareanställning

Vi erbjuder dig en livfylld arbetsplats med massor av utvecklingsmöjligheter. Utbildning och daglig coachning är också något du kan räkna med. Vi bryr oss mycket om vår företagskultur och jobbar ständigt för förbättring. Hos oss får du bästa möjliga förutsättningar för att lyckas inom försäljning. Detta, då vi fokuserar på våra unika 10 platser per kontor. Dessa unika platser ger större utrymme för varje enskild individ att utvecklas och förbättras. Hos Cabeniär man inte bara en i mängden, hos oss är varje medarbetare betydelsefull.

Dagarna passerar i högt tempo och vår ambition är att kombinera nöje med prestation.

Arbetstider: Måndag - Fredag 08.45 - 17.30

Vi erbjuder en hög provision utan lönetak!

Denna chans vill du inte missa.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnCabeni AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5594698457
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTelefonförsäljare
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Cabeni AB söker en person till denna tjänst som telefonförsäljare med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som telefonförsäljare hos Cabeni AB skickar du in din ansökan senast 2024-11-27.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Företagssäljare inom Telekom & IT till befintlig säljstyrka i Malmö

Cloudo Sales AB söker en person till tjänsten som innesäljare i Malmö.

2024-02-15

Mer info

Innesäljare till Cloudgruppen Malmö

Cloudgruppen Sverige AB söker en person till tjänsten som innesäljare i Malmö.

2024-06-06

Mer info

Säljare inom cleantech till ledande solcellsföretag i Malmö!

Neway i Sverige AB söker en person till tjänsten som fältsäljare/utesäljare i Malmö.

2024-06-06

Mer info