Underhållstekniker - Malmö

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Funderar du på att söka jobb inom installation, drift, underhåll? Nu har du chansen att börja jobba som underhållsmekaniker hos Processbemanning Svenska AB. Vill du arbeta heltid hos Processbemanning Svenska AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst 6 månader eller längre.

Om du redan bor i närheten av Malmö, är det här din chans att söka ett spännande jobb Processbemanning Svenska AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som underhållsmekaniker. De har just nu ett ledigt jobb som underhållsmekaniker som kan vara av intresse för dig. Låt Processbemanning Svenska AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som underhållsmekaniker! Ansök seast torsdag den åttonde augusti 2024.


Jobbannons

.

Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot ledigauppdrag.

Vi söker en underhållstekniker till Malmö! Är du teknisk, driven och tycker om att ta ansvar då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten:

Som underhållstekniker arbetar du med mekanik, felsökning, förebyggande och löpande underhåll. Arbetsuppgifterna är omväxlande då produktionen består av flera olika delar och kan anpassas efter tidigare erfarenhet och kompetens. Det är även viktigt att man förstår innebörden av företagets säkerhetstänk och att den ska prioriteras högt. Främsta arbetsuppgifterna innefattar:

 • Sköta förebyggande och avhjälpande underhåll på maskiner och utrustning i produktionen.
 • Felsökning på maskiner, vilket innebär att kunna arbeta analytiskt och hitta grundorsaken till problemet.
 • Medverka vid nyinstallationer och ombyggnationer av produktionsutrustning.
 • Svets, bänkarbete, VVS med mera är förekommande arbetsområden

Personliga egenskaper:

Som person har du ett stort intresse för teknik och problemlösning. Som underhållstekniker jobbar du nära produktionen och du bör därför vara bra på att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är både lugn och fokuserad även under lite pressande tidscheman. Du gillar att ha ordning och reda och säkerställer alltid kvaliteten på ditt arbete. 

Utbildning och bakgrund:

Vi söker dig som har en verkstadsteknisk utbildning alternativt tidigare erfarenhet som underhållstekniker/mekaniker. Du får gärna besitta kunskap kring pneumatik/el och en god vana av bearbetningsmaskiner. Det är meriterande om du har arbetat inom livsmedels- eller processindustri tidigare, men inget krav. Vi ser gärna att du känner dig trygg i att arbeta självständigt och är van vid stort ansvarstagande.

Krav

 • Verkstadsteknisk utbildning eller liknande erfarenhet
 • Några års erfarenhet av arbete med underhåll 
 • Brett tekniskt kunnande om industriella anläggningar
 • Kommunicera väl på svenska, både i tal och skrift
 • B-körkort

Meriterande

 • Erfarenhet från livsmedels- eller processindustri
 • God kännedom om pneumatik, mekanik, hydraulik, svets med mera 
 • Kunskap och intresse av industriautomation/el
 • God datorvana

Låter detta intressant?  Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Ansökan: Vi ber dig som intresserad att söka direkt till oss via formuläret nedan.  Vi ser fram emot mot din ansökan. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnProcessbemanning Svenska AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5560594987
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeUnderhållsmekaniker
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Processbemanning Svenska AB söker en person till denna tjänst som underhållsmekaniker med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som underhållsmekaniker hos Processbemanning Svenska AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Underhållstekniker - Malmö

Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som underhållstekniker, vattenrening i Malmö.

2024-06-20

Mer info

Anläggningsarbetare till Malmö-Lund

Egna Hems Fastighetskonsult & Bemanning i Kristi söker sex personer till tjänsten som väg- och anläggningsarbetare i Malmö.

2024-07-08

Mer info

SOS-operatörer till SOS Alarm i Malmö!

Netjobs Group AB söker en person till tjänsten som sos-operatör i Malmö.

2024-07-05

Mer info