Accounting Assistant - sommarjobb

Publiceringsdatum: 2024-04-05

Är du intresserad av att jobba inom administration, ekonomi, juridik? Vill du ta steget att arbeta som ekonomiassistent hos SJR in Sweden AB? Nu har du möjligheten. Intresserade sökes för heltid-jobb hos SJR in Sweden AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba 11 dagar upp till 3 månader.

Denna position är tillgänglig i Malmö. SJR in Sweden AB söker för närvarande efter flera personer att anställa inom ekonomiassistent-branschen. Ta en titt på deras två lediga tjänster för att se om något av dem passar just dig. SJR in Sweden AB letar efter erfaren ekonomiassistent som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är lördag den fjärde maj 2024.


Jobbannons

Nu söker vi Accounting Assistant för sommarjobb till 2st olika bolag; ett i Lund och ett i Malmö. Har du erfarenhet av att arbeta med bokföring, kund- och leverantörsreskontra och kan jobba hela sommaren? Är du självgående, noggrann och kommunikativ? Då kan det vara dig vi söker!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

? Löpande bokföring

? Kund- och Leverantörsreskontra

? Bokföring av kundinbetalningar

? Kontroll av reseräkningar

? Hantera bankkonton, betalningar och återrapporteringar

Lämplig bakgrund

För att lyckas bra i rollen som ekonomiassistent hos våra kunder är det ett krav att du har 3års arbetslivserfarenhet kring ovan ekonomiuppgifter, samt eftergymnasialutbildning (gärna inom ekonomi). Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och är kunnig inom system. Har du erfarenhet av Pyramid eller Microsoft Dynamics NAV är detta en fördel.

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är noggrann, ansvarstagande, och serviceminded. Du har lätt för att kommunicera med alla parter i organisationen. För att trivas i rollen är du nyfiken, positiv och prestigelös. Vi ser att du är lättlärd, detaljorienterad och driven.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jennie Olsson på jennie.olsson@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2024-05-04.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som stöttar dig i din utveckling.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSJR in Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5566523980
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeEkonomiassistent
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

SJR in Sweden AB söker två personer till denna tjänst som ekonomiassistent med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som ekonomiassistent hos SJR in Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-04.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Management Assistant - Group People & Culture

Ingka Services AB söker en person till tjänsten som hr-strateg i Malmö.

2024-04-22

Mer info

Vi söker nu sommarjobbare som vill jobba som IT-tekniker i Malmö!

Onitio Sverige AB söker en person till tjänsten som it-tekniker/datatekniker i Malmö.

2024-04-09

Mer info

Cloud-arkitekt inom AWS

Sogeti Sverige AB söker en person till tjänsten som it-arkitekt/lösningsarkitekt i Malmö.

2024-04-04

Mer info