Junior ekonomiassistent ca 10-15h/veckan

Publiceringsdatum: 2024-04-09

Är du på jakt efter en karriär inom administration, ekonomi, juridik? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Holy Greens AB genom att arbeta som ekonomiassistent. Holy Greens AB behöver någon som vill arbeta deltid. Om du är tillgänglig för 6 månader eller längre, ta en titt på denna jobbannons.

Denna tjänst finns tillgänglig i Malmö som är tjänsteorten. Holy Greens AB söker för närvarande efter en person att anställa inom ekonomiassistent-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Har du vad som krävs för att arbeta som ekonomiassistent hos Holy Greens AB? Ansök innan torsdag den tjugosjätte september 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Holy Greens handlar om att må bra. Vi vill göra det enkelt för människor att äta hållbart och hälsosamt utan att kompromissa med smakupplevelsen. Därför tillagas allt på menyn från grunden, på råvaror som är bra för kroppen och snälla mot klimatet.Vi är en salladskedja med fokus på hälsa och hållbarhet. Vihar i dagsläget 28 restauranger i Sverige med ytterligare två på gång in. Vi växer kontinuerligt och har en ambitiös tillväxtplan.

Till vårt ekonomi-team på huvudkontoret i centralaMalmö söker vi nu en ekonomiassistent på deltid, ca 10-15 h/vecka i genomsnitt. Du jobbar på plats hos oss men arbetstiden kan vara flexibel och anpassas efter ditt schema.Vi tror att du i dagsläget läser ekonomi på universitet eller YH-utbildning ochvill arbeta vid sidan av dina studier.

Bland arbetsuppgifterna finns bla hantering av leverantörsreskontra, löpande bokföring ochavtalsadministration samt stötta upp vid periodbokslut.

I ditt arbete tror vi att du har hög ambition, vill lära dig mycket, är noggrann och nyfiken. Du bör ha kunskaper i Excel. Övriga system utbildar vi dig i. Intresse för system ser vi som en klar fördel då vi står inför systembyte till hösten.

Vår företagskultur är otroligt viktig för oss och vi sätter alltid människorna först. Vi är måna om varandra och vår trivsel. Vi är inte så många på vårt huvudkontor. Den du är får en stor påverkan på vår grupp. Din personlighet är viktig.

För rätt kandidat finns här en fantastisk möjlighet att i en dynamisk och spännande miljö få en bred insyn och kunskap i arbetet på en ekonomiavdelning.

För dig som har annat sommarjobb planerat kan vi göra anpassningar av timmarunder sommaren.

Tillträde snarast.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnHoly Greens AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5569277055
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeEkonomiassistent
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Holy Greens AB söker en person till denna tjänst som ekonomiassistent med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som ekonomiassistent hos Holy Greens AB skickar du in din ansökan senast 2024-09-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Senior UI Technical Artist

Ubisoft Entertainment Sweden AB söker en person till tjänsten som technical artist i Malmö.

2024-04-23

Mer info

Ekonomiassistent

SJR in Sweden AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Malmö.

2024-04-17

Mer info

Ekonomiassistent - sommarjobb!

Bygghemma Sverige AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Malmö.

2024-04-29

Mer info