Inventerare till lager i Malmö

Publiceringsdatum: 2024-06-11

Letar du efter anställning inom transport, distribution, lager? Vill du ta steget att arbeta som lagerarbetare hos Aditro Logistics Staffing AB? Nu har du möjligheten. Aditro Logistics Staffing AB söker en medarbetare på heltid som vill arbeta 11 dagar upp till 3 månader. Kan det vara du?

Denna position är tillgänglig i Malmö. Aditro Logistics Staffing AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom lagerarbetare. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Sök jobbet som lagerarbetare hos Aditro Logistics Staffing AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast tisdag den tjugofemte juni 2024.


Jobbannons

Om oss

Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig

Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter

Är du noggrann, organiserad och har ett öga för detaljer? Trivs du i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik? Då kan du vara den vi söker! Just nu söker vi en inventerare till vår kund i Malmö med start omgående. Tjänsten innebär att ansvara för att noggrant och systematiskt räkna och registrera lagerprodukter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Inventeringar av lagret för att säkerställa korrekt lagerstatus.
  • Kontrollera och jämföra faktiska lager med systemregistrerade data.
  • Identifiera och rapportera avvikelser, samt föreslå åtgärder för att förhindra framtida lagerdiscrepanser.

Lön: Enligt kollektivavtal

Omfattning: Heltid (Initialt 2 veckor med möjlighet till fortsättning)

Arbetstid: Mån - Fre, helgarbete kan förekomma

Start: Omgående

Din profil

Vi söker dig som är detaljorienterad och har god förmåga att arbeta noggrant under press. Du ska även besitta grundläggande datorkunskaper och vara bekväm med att använda lagerhanteringssystem, samt kunna samarbeta med lagerpersonal och andra avdelningar för att upprätthålla och förbättra lagerprecisionen.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

  • Vara flexibel, självgående och trivs med att arbeta både självständigt och i team.
  • Ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
  • Vara stresstålig, samarbetsvillig och noggran
  • Grundläggande datorkunskaper

Vidare ser vi det meriterande om du:

  • Har tidigare erfarenhet av lagerarbete eller inventering
  • Har truckkort
  • B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAditro Logistics Staffing AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5569203689
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLagerarbetare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Aditro Logistics Staffing AB söker en person till denna tjänst som lagerarbetare med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som lagerarbetare hos Aditro Logistics Staffing AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-25.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Lagerarbetare till Malmö

Areco Profiles AB söker en person till tjänsten som lagerarbetare i Malmö.

2024-06-14

Mer info

Lagermedarbetare till välkänd kund i Malmö

Scania Bemanning AB söker en person till tjänsten som lagerarbetare i Malmö.

2024-06-17

Mer info

Lagerpersonal till Malmö lager

Retail Consulting World AB söker två personer till tjänsten som lagerarbetare i Malmö.

2024-06-04

Mer info